15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCoreea de Sud: Primele trupuri, recuperate din feribotul scufundat

Coreea de Sud: Primele trupuri, recuperate din feribotul scufundat

Scafandrii au adus la suprafață primele corpuri din interiorul feribotului care s-a scufundat în largul Coreii de Sud, în urmă cu patru zile, a anunțat duminică paza de coastă, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

"Scafandrii au spart hubloul unei cabine de pasageri înainte de miezul nopții (ora locală) și au extras trei corpuri", a declarat un responsabil din cadrul pazei de coastă.

Cele trei corpuri purtau vesta de salvare, a mai spus sursa citată care a precizat că două dintre victime erau bărbați, iar sexul celei de-a treia persoane nu a fost confirmat pentru moment.

El a adăugat că este vorba despre cele trei corpuri care au fost observate în cursul unei scufundări anterioare și care nu fuseseră aduse la suprafață.

Echipele de salvare intenționează să continue pe toată durata nopții operațiunile la epava feribotului care a naufragiat miercuri, după cum a menționat responsabilul amintit.

Bilanțul oficial al morților se ridică la 36, iar alte 266 de persoane sunt în continuare date dispărute.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă