19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialElizabeth Taylor, îmormântată alături de Michael Jackson

Elizabeth Taylor, îmormântată alături de Michael Jackson

Actriţa Elizabeth Taylor a fost înmormântată, ieri după-amiază, în cimitirul unde este îngropat şi Regele muzicii pop, Michael Jackson, relatează presa americană, citată de NewsIn.

Trupul vedetei a fost îngropat în cimitirul Forest Lawn din Glendale, California, după ce, iniţial, se anunţase că Taylor ar putea fi înhumată lângă părinţii ei, în altă parte.

Actriţa a fost înmormântată la scurt timp după deces, conform tradiţiei iudaice. Ea se convertise la iudaism în 1959, la vârsta de 27 de ani, pentru a se putea mărita cu Mike Todd.

Ultima dorinţă a artistei ar fi fost ca trupul ei să fie incinerat, iar cenuşa să fie dusă în Ţara Galilor, pe pământul natal al marii iubirii din viaţa sa – actorul Richard Burton. Dorinţa actriţei, neîndeplinită însă, a fost dezvăluită de fratele lui Burton, Graham Jenkins.

În onoarea actriţei, vineri, la ora 20.00, luminile celebrului Broadway din New York vor fi stinse timp de un minut.

Elizabeth Taylor a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 79 de ani, în urma unui infarct. Actriţa avea de mulţi ani afecţiuni cardiace severe.

Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă