10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialSUA: Sute de persoane au fost evacuate la Boston, după descoperirea unor...

SUA: Sute de persoane au fost evacuate la Boston, după descoperirea unor rucsacuri suspecte

Sute de persoane au fost evacuate, marţi seara, la Boston, în nord-estul Statelor Unite, după descoperirea a două rucsacuri suspecte în apropiere de locul atentatelor de la maraton, comise în urmă cu un an, relatează AFP, citată de Mediafax.

Poliţia a precizat că un bărbat a fost reţinut. Echipe de genişti au detonat rucsacurile suspecte, la doar câteva ore după o ceremonie organizată în memoria victimelor dublului atentat, soldat cu trei morţi şi 264 de răniţi, comis în timpul maratonului.

Aceasta nu a precizat pentru moment ce conţineau rucsacurile.

Citește și: SUA: Locuitorii din Boston comemorează marţi un an de la atentatele comise în timpul maratonului

Un martor ocular a povestit pentru AFP că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, îmbrăcat în haine negre, purtând un rucsac.

El a strigat poliţiei care l-a reţinut că este student la Massachusetts College of Arts, o universitate, potrivit martorului ocular.

Strada Boylston, unde a avut loc dublul atentat de la maraton, a fost închisă, iar o linie de metrou a fost suspendată, a precizat poliţia, care i-a invitat pe locuitorii oraşului să evite acest sector.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă