23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialANM a emis o atenţionare de Cod galben de ceaţă în opt...

ANM a emis o atenţionare de Cod galben de ceaţă în opt judeţe. În trafic, vizibilitatea este sub 50 de metri

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o alertă de Cod galben de ceaţă pentru judeţele Alba, Harghita, Sibiu, până la ora 11.00, respectiv Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi până la ora 10.00.

Atenţionarea cod galben de ceaţă este valabilă, în judeţul Alba, pentru zonele Sebeş, Blandiana, Cut, Pianu, Săliştea, Şibot, Şpring şi Vinţu de Jos, în judeţul Harghita pentru Gheorgheni, Ciumani, Ditrău, Joseni, Lăzarea, Remetea şi Suseni, iar în judeţul Sibiu pentru Sibiu, Avrig, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Apoldu de Jos, Cârţa, Cristian, Porumbacu de Jos şi Şura Mică.

În aceste zone ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Pentru judeţele Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa şi Călăraşi atenţionarea cod galben de ceaţă este valabilă până la ora 10.00.

Codul galben este valabil, în judeţul Cluj, până la ora 10.00, pentru localităţile Huedin, Aghireşu, Ciucea, Izvoru Crişului şi Poieni, unde ceaţa duce la scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

În judeţele Botoşani, Neamţ şi Suceava codul galben este valabil până la ora 10.00, ceaţa determinând scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Aici se poate depune chiciură şi se pot înregistra condiţii de polei.

Cele mai citite

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

România trece la ora de vară. În cât timp se adaptează organismul la noua schimbare

România trece la ora de vară în acest weekend, moment așteptat de milioane de români. Mai concret, în data de 31 martie (sâmbătă spre...

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...
Ultima oră
Pe aceeași temă