16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Ceața a închis porturile fluviale și maritime din Constanța. Situația s-a...

UPDATE: Ceața a închis porturile fluviale și maritime din Constanța. Situația s-a remediat.

UPDATE11.55: Toate porturile din județul Constanța, maritime și fluviale, sunt operaţionale după ce au fost închise în cursul dimineții, timp de mai multe ore, din cauza ceții.

Porturile fluviale și maritime din Constanța au fpst închise din cauza ceții dense instalate in dimineața zilei de marți. Vizibilitatea a scăzut din această cauză la mai puțin de 1.000 de metri pe mare.

Potrivit Mediafax, Căpitănia Zonală Constanţa a transmis că manevrele de încărcare şi descărcare ale navelor au fost sistate în Portul Mangalia, începând cu ora 01.30.

Ulterior, în jurul orei 05.00, acestea au fost suspendate și în porturile Constanţa Nord și Constanţa Sud – maritim şi fluvial și Midia.

Tot din cauza vizibilităţii, de sub jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă, a fost sistat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre – Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.

Toate manevrele şi operaţiunile portuare, precum şi traficul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră prin ecluza de la Agigea vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.

Cele mai citite

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistenţei medicale se va îmbunătăţi simţitor”

La ceremonia oficială de inaugurare a lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj, desfășurată sâmbătă, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a subliniat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă