12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCod galben de inundaţii pentru judeţele Hunedoara, Arad, Timiş, Sibiu, Alba şi...

Cod galben de inundaţii pentru judeţele Hunedoara, Arad, Timiş, Sibiu, Alba şi Suceava

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru judeţele Hunedoara, Arad, Timiş, Sibiu, Alba şi Suceava, unde pe mai multe râuri se pot produce inundaţii locale, în urma precipitaţiilor, conform Mediafax.

Inundaţii locale se pot produce miercuri, până la ora 21.00, pe afluenții mici ai râului Mureș, aferenți sectorului Branișca – Săvârșin (județele Hunedoara și Arad) și în bazinul hidrografic al râului Bega Poienilor, afluent al râului Bega (județul Timiș), potrivit avertizării transmise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Inundaţii locale se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice ale râurilor Dobra, Abudea și Valea Mare, afluenți ai Mureșului.

Sub avertizare cod galben sunt, până la ora 19.00, şi unele râuri mici din bazinul hidrografic Secaș, în amonte de staţia Cunta (județele Sibiu și Alba).

O avertizare cod galben a fost emisă şi pentru judeţul Suceava, unde se pot produce inundaţii pe râuri mici din bazinul hidrografic Dorna. Avertizarea a intrat în vigoare miercuri, la ora 16.00 şi este în vigoare până la ora 22.00.

Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...
Ultima oră
Pe aceeași temă