14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialCum va fi vremea în week-end. Temperaturile cresc ușor

Cum va fi vremea în week-end. Temperaturile cresc ușor

Meteorologii anunță că vremea se mai încălzește în acest week-end. Există însă șanse de ploaie, iar vântul va avea rafale puternice în multe regiuni din țară. 

Astfel, pentru sâmbătă se anunță o ușoară încălzire a vremii în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros doar în regiunile sudice şi estice. Este posibil să plouă slab, pe arii restrânse, în Dobrogea şi Muntenia, iar vântul va sufla mai tare în regiunile estice, sud-estice şi în zona montană. Potrivit ANM, maximele termice vor fi cuprinse între 15 și 21 de grade Celsius. Cel mai răcoare va fi Miercurea Ciuc, iar cel mai cald în regiunile sudice.

În Bucureşti se încălzeşte uşor sâmbătă. La orele prânzului se vor înregistra până la 20 de grade Celsius. Cerul va fi noros dimineața iar vântul va avea uşoare intensificări pe parcursul zilei urmând să scadă în intensitate spre seară.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă. cerul va fi noros în estul și sud-estul țării, unde şi vântul va fi mai puternic. Maximele vor fi cuprinse între 16…17 grade în depresiuni şi 22-23 de grade în sudul țării.

La Bucureşti va fi cald. Se vor înregistra 10 grade dimineața, iar la amiază, tempraturile vor urca până la 22 de grade Celsius. 

Cele mai citite

Firmele de păcănele preferă să funcționeze acolo unde legea le interzicea acest lucru

Cu multe firme chinuindu-se să constituie, după caz, garanția de 500.000, 800.000 sau de 1.000.000 de euro, restricționarea funcționării aparatelor la sate și în...

Parlamentul Georgiei a aprobat legea împotriva “influenței străine”, în ciuda protestelor de pe străzi

Parlamentul din Georgia a aprobat legea menită să sancționeze "influența străină", în ciuda protestelor de pe străzi și a avertismentelor că proiectul de lege...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă