10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea marți și miercuri

METEO: Cum va fi vremea marți și miercuri

Vremea va fi, în general frumoasă, marți și miercuri, astfel că temperaturile se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Marți, în țară, în prima parte a intervalului cerul va avea înnorări temporare, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, în zonele de munte şi în regiunile sudice. Noaptea cerul se va însenina treptat.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 0 grade în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă, şi 12 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Ziua cerul va avea înnorări trecătoare, iar seara şi noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, uşor mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 20 – 21 de grade. Temperatura minimă va fi de 9 – 10 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 7 – 8 grade.

Miercuri, în țară, vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea, însă numai izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată, în extremitatea de nord a ţării şi în Carpaţii Orientali.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime între 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 14 grade pe litoral. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, izolat se va forma ceaţă.

Cele mai citite

“Biblioteca din autobuz”. Unde și când va fi disponibilă noua opțiune din transportul în comun

Veste minunată pentru locuitorii din Târgu Mureș! În Săptămâna Națională a Bibliotecilor, Biblioteca Județeană Mureș vine cu o inițiativă inovatoare - "Biblioteca din autobuz"....

Se deschide cel mai mare mall din Capitală. Se fac angajări

Se pregătește deschiderea celui mai mare mall din Capitală și vor fi angajați sute de oameni. Militari Shopping se va transforma în cel mai...

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...
Ultima oră
Pe aceeași temă