11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea de Paște

METEO: Cum va fi vremea de Paște

Vineri, vremea va fi predominat frumoasa, temperaturile vor crește gradual, iar vântul va sufla ușor, până la moderat, conform Administrației Naționale de Meteorologie. Cerul va fi mai mult senin în majoritatea zonelor țării, exceptând jumatatea de vest a țării, unde vor fi înnoraări trecatoare, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului pe litoral si pe crestele montane. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade, in estul Transilvaniei, și 19 grade in Moldova, Transilvania si in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali, si 8 grade, in Delta si in Dealurile de Vest. 

În Capitală, pentru ziua de vineri sunt anunțate temperaturi între16…17 grade, iar cea minima de 2…4 grade, mai scăzută în zonă preorășenească până în jurul valorii de 0 grade.

Sâmbătă, 11 aprilie, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească.

Duminică, 12 aprilie, vremea va fi predominant frumoasă și va continuă să se încălzească devenind caldă pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Ziua, cerul va fi variabil în regiunile vestice și sud-vestice, iar noaptea mai ales în cele nordice și numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. în rest cerul va fi mai mult senin. Vântul va suflă slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va formă brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiții de ceată.

În București, vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi senin, iar vântul va suflă slab. Temperatură maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minima de 6…8 grade, mai scăzută în zonă preorășenească, spre 4 grade.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă