18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialMETEO Cum va fi vremea joi și vineri

METEO Cum va fi vremea joi și vineri

Joi și vineri, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Joi, vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse va ploua slab în cursul zilei în nord şi la munte, iar noaptea, izolat în sud-vest. În restul teritoriului,cerul va fi variabil spre parţial noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în regiunile nordice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14 – 16 grade.

Vineri, în sudul şi sud-estul ţării vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. În vestul, nordul şi centrul teritoriului însă precum şi în zona de munte vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse, mai ales ziua, se vor semnala ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 – 21 de grade în Crişana şi Maramureş şi 33 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 18 grade.

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă