15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPrognoza meteo. Marţi şi miercuri, cerul va fi mai mult noros. Sunt...

Prognoza meteo. Marţi şi miercuri, cerul va fi mai mult noros. Sunt aşteptate ploi pe arii restrânse

Marţi şi miercuri, în sudul şi estul ţării, cerul va fi mai mult noros, fiind aşteptate şi ploi pe arii restrânse, informează ANM. 

În restul ţării va fi mai cald, dar innorările se vor accentua seara si noaptea, când ploile se vor extinde, iar, izolat, în vest, se vor acumula cantităti de apă de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, sudul Crişanei, Moldova, pe litoral, in Deltă, dar şi pe crestele montane. 

Temperaturile vor fi curpinse între 9 şi 19 grade, cu valori ridicate în vest, iar temperaturile minime vor fi înregistrate între 1 şi 11 grade.

La Bucureşti, vremea va fi inchisă. Vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6 – 7 grade.

Miercuri, vremea va fi închisă, devenind deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării. Izolat, in centru si in est, cantitătile de apă vor depăsi 20 l/mp. 

 

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă