19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialPrognoză meteo: Miercuri şi joi, vremea se menţine frumoasă

Prognoză meteo: Miercuri şi joi, vremea se menţine frumoasă

Miercuri şi joi, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an. Sunt posibile precipitaţii mixte izolat, la munte, în nordul ţării şi zona Carpaţilor Orientali, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 17 grade, iar cele minime între -5 şi 7 grade. Pe arii restrânse, se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, în primele ore ale zilei, iar noaptea, local, îndeosebi în regiunile intracarpatice.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă se va situa între 2 şi 4 grade. În cursul nopţii vor fi condiţii de ceaţă.

Joi, în ţară, se va observa o scădere uşoară a valorilor termice diurne, în vestul ţării, însă vremea va fi în continuare mai caldă decât normalul perioadei. În regiunile vestice, nord-vestice şi centrale vor fi înnorări persistente, se va semnala ceaţă şi izolat vor fi burniţe sau ploi slabe, cu precădere în prima parte a intervalului şi în cursul nopţii.

În restul zonelor, pe fondul cerului variabil, vor fi, local, intervale orare cu nebulozitate joasă sau ceaţă, mai ales noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime, între -5 grade în depresiuni şi 5 grade pe litoral.

Cele mai citite

LIVE UPDATE Ciolacu și Erdogan concluzie dureroasă: În Gaza ne confruntăm cu o tragedie

Am discutat cu președintele Recep Tayyip Erdogan situația din Orientul Mijlociu și suntem de acord că în Gaza ne confruntăm cu o tragedie, spune...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă