12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPrognoza meteo până joi

Prognoza meteo până joi

În intervalul 24 – 27 noiembrie, vremea se va răci în toată țara, în unele zone fiind progonzate ninsori, informează B1.ro.

Luni, în Dobrogea şi Bărăgan, cerul va fi plin de nori şi va fi lapoviţă sau chiar va ninge, din loc în loc. Norii vor fi numeroşi şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Trecător vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare, iar maximele scad uşor faţă de cele înregistrate duminică.

În jumătatea nordică a Moldovei, va ninge pe suprafeţe mari, dar în cantităţi neimportante. Aici se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi din ţară. În schimb, în nordul Transilvaniei şi Maramureş, aşteptăm vreme frumoasă cu cer variabil şi senin şi temperaturi acceptabile. Şi în vestul ţării vor fi multe perioade cu soare şi nu sunt anunţate precipitaţii. În ţinuturile centrale se anunţa mulţi nori şi ninsori slabe pe Dealurile de Vest. partea estică, iar în vest se va arată şi soarele din când în când. Maximele termice vor fi în uşoară scădere. În sudul țării, vremea va fi închisă şi maxime în uşoară scădere.Precipitaţiile apăr pe spaţii mici şi vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Citește și: VIDEO. Vreme rece pentru începutul săptămânii. Temperaturile scad sub limita de îngheț
 

În Bucureşti, cerul va fi plin de nori şi trecător, ar putea să cadă precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare. La amiază se vor înregistra 3-4 grade Celsius, iar marți dimineaţă vor fi minus 3 grade. Presiunea atmosferica va fi staţionara.

La munte vremea se anunță rece pentru această perioadă, mai ales dimineața și noaptea.

Marţi, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe.Vor fi mai ales ninsori la munte şi în nord şi lapoviţă în celelalte zone.
 
Miercuri, în sudul şi în estul ţării, dar şi la munte, vor fi mulţi nori, însă doar în jumătatea nordică a Moldovei şi în zonă Carpaţilor Meridionali va ninge slab şi trecător.
 
Joi, vor fi înnorări în estul şi în sud-estul ţării, unde trecător vor fi condiţii de fulguieli. În restul zonelor, în special în extremitatea de sud-vest a ţării, vor fi ninsori slabe, temporare, spre seară.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă