17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea in weekend

METEO: Cum va fi vremea in weekend

Pe litoral este azi cod galben de ploi. In judetele Tulcea si Constanta vor cadea ploi de 20 de litri pe metrul patrat. Cel mai rece va fi azi la malul marii. In restul regiunilor, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sud-estice, iar dupa-amiaza si in zona de munte, unde local va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificari. in restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi slabe, trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in sudul litoralului si 32 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 10 si 18 grade.

In Capitala vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei si va deveni slab noaptea. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 15-17 grade.

Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in zonele de campie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si sud-estice, precum si dupa-amiaza la munte, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade pe litoral si 34 de grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre 10 si 21 de grade.

In Bucuresti, maine temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16-17 grade.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă