15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu: Dacă Ponta voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni,...

Băsescu: Dacă Ponta voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, despre mutarea biroului premierului la sediul MApN, că, dacă acesta voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră, potrivit Mediafax.

"Dacă tot voia să fie sigur că nu îl ascultă nimeni, mai bine se ducea într-o peşteră, uite, la Scărişoara, la Dâmbovicioara. Stătea în peşteră şi acolo nu îl asculta nimeni", a spus Băsescu la Adevărul Live.

El a adăugat că motivul invocat de premier pentru mutare "a fost o mare minciună", pentru că "nu a fost ascultat biroul primului-ministru".

Citește și: Băsescu, despre tensiunile din Ucraina: Rusia, element de destabilizare în regiune

"Era ascultat infractorul Duicu, care a vorbit din biroul primului-ministru. Asta este cu totul altceva", a comentat şeful statului.

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, întrebat ce birou a primit premierul în MApN, că aceasta "e o discuţie care a făcut deliciul presei" şi a arătat că Victor Ponta are un birou la minister, "şi atunci când are nevoie de el o să-l folosească".

Citește și: Băsescu: Guvernul de la Kiev are obligația să își restabilească autoritatea în teritoriu

Premierul Victor Ponta declara, în 15 aprilie, că în această săptămână îşi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea întâlnirile şi activităţile oficiale, aparatul de lucru rămânând la Guvern, motivul gestului său ţinând de evitarea "înscenărilor lui Băsescu şi ale presei".

Cele mai citite

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă