14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBăsescu: Eu am anunţat pe cine vreau, dacă vor să ţină cont,...

Băsescu: Eu am anunţat pe cine vreau, dacă vor să ţină cont, bine, dacă nu, iar bine

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, la Covasna, că el nu se implică în campania niciunui partid, ci că doar a răspuns întrebărilor unui ziarist şi  că el a anunţat pe cine îşi doreşte partener în PDL, iar “dacă vor să ţină cont e bine, dacă nu, iar bine”, informează Mediafax.

“În al doilea rând, sunt opinii, eu nu mă duc să pun pe nimeni cu mâna, dar când eu sunt implicat în campania internă nu pot să nu reacţionez. Dacă mă lăsau în banii mei, îi lăsam în banii lor”, a subliniat Băsescu.

El a adăugat că, indiferent din ce parte vine, este inacceptabil pentru el ca să fie implicat într-o campanie internă.

Să facă bine şi să vadă de susţinerea programelor lor. Eu am anunţat pe cine îmi doresc partener, dacă vor să ţină cont bine, dacă nu, iar bine”, a afirmat Băsescu.

Preşedintele a spus că observă un lucru foarte interesant, şi anume că toată lumea vrea să fie partenerul său pentru o continuare, adăugând că, în primul rând, el îi crede pe cei care au probat parteneriatul, subliniind că se referă strict la Emil Boc. “Unii şi-au scris în moţiune că sunt parteneri cu mine, eu nu resping parteneriate, dar ele depind şi de mine”, a spus Băsescu.

Şeful statului a subliniat că nu şi-a schimbat opţiunea şi nu are motive să îşi schimbe partenerul din 2004, adică pe Emil Boc.

Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu au depus, luni, la Comisia pentru pregătirea Convenţiei Naţionale din 14 mai, cereri de candidatură la preşedinţia PDL, însoţite de moţiuni şi de semnături ale susţinătorilor.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă