10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu, întrebat dacă face instabilitate în ţară: Ce, este instabil Voiculescu?

Băsescu, întrebat dacă face instabilitate în ţară: Ce, este instabil Voiculescu?

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de un jurnalist, duminică, la Cotroceni, dacă, deşi spune că este nevoie de stabilitate, nu contribuie la instabilitatea României, prin afirmaţiile despre atacarea la CC a unei hotărâri a Parlamentului privind Guvernul. Şeful statului a răspuns: “Ce, este instabil Voiculescu?”, conform Mediafax.

Preşedintele a susţinut o declaraţie de presă în care a prezentat poziţia oficială a României privind evoluţiile din Ucraina, menţionând, la final, că acceptă întrebări doar despre subiectul declaraţiei.

Citeşte şi: BĂSESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregătesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Băsescu este iresponsabil, ca de obicei

Preşedintele a fost întrebat dacă nu creează şi el instabilitate în ţară prin afirmaţia că va ataca la CC o decizie a Parlamentului fără desemnarea unui nou premier în condiţiile în care programul de guvernare se schimbă, în contexul în care vorbea, zilele trecute, despre nevoia de stabilitate în lumina evoluţiilor din Ucraina.

“Ce, este instabil Voiculescu? Din câte ştiu, a rămas proprietar la Antene”, a răspuns Băsescu.

Jurnalistul a insistat: “Domnule preşedinte, vorbim acum despre Guvernul Ponta”, iar preşedintele Băsescu a răspuns: “Vorbim despre Ucraina. N-aţi înţeles de ce aţi venit la declaraţia de presă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă