12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu: PDL este un proiect închis. Nu mai are capacitatea de regenerare...

Băsescu: PDL este un proiect închis. Nu mai are capacitatea de regenerare internă, e dominat de aripa FSN

 Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminica seara, la Realiatea TV că, pentru el, "PDL este un proiect închis", susţinând că acest partid nu mai are capacitatea de regenerare internă, este dominat de aripa FSN şi exponentul acestui filon este Vasile Blaga, conform Mediafax.

"În interiorul PDL a prins filonul fesenist pe care l-am ştiut întotdeauna. Vasile Blaga este exponentul acestui filon, ei sunt oamenii care au plecat din FSN şi acum gândesc la fel. De asta, pentru mine, PDL este un proiect închis şi cred că cea mai bună şansă ar fi cu partide noi", a afirmat Traian băsescu, duminică, la Realitatea Tv.

El a mai arătat că şansa este legată de partide noi şi cu oameni din generaţia de 40 de ani, cum ar fi Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea.

"Cătălin Predoiu este, din păcate, ca şi Monica Macovei, dintr-un partid care nu mai are viitor. PDL este un partid închis care nu reuşeşte să se automodeleze nici în opoziţie. PDL nu mai are capacitatea de regenerare internă şi a început să fie dominat, după ce a fost îndepărtat şi Emil Boc, să fie dominat de aripa FSN a PDL, care a existat întotdeauna", a mai spus şeful statului.

El a mai arătat că Vasile Blaga a îndepărtat toţi oamenii care au susţinut moţiunea Macovei şi moţiunea Udrea. "Monica Macovei a făcut frumos, au acceptat-o, dar toţi oamenii de pe moţiunea Macovei au fost îndepărtaţi din PDL", a mai spus Băsescu.

În opinia lui Băsescu, toate partidele din România cu rădăcini în anii '90 şi-au epuizat capacitatea de a face bine şi generaţia de 40 de ani are şansă. "Nu să vii cu Blaga, cu fesenismul biruitor", a adăugat Băsescu.

Traian Băsescu a arătat că, după ce a închis proiectul PDL, susţine PMP. "Sondajele arată la 10% PMP, poate va creşte la 12-13%", a apreciat Băsescu.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă