4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportBlaga: Vom semna moțiunea PNL dacă este corectă

Blaga: Vom semna moțiunea PNL dacă este corectă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că observă "o schimbare de atitudine" a liderului PNL Crin Antonescu, care "nu mai este atât de arogant, ca acum două săptămâni, când spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură", relatează Mediafax.

Blaga a precizat înainte de şedinţa BPN al PDL că în cazul în care liberalii vor dori să depună o moţiune de cenzură, democrat-liberalii o vor semna după ce citesc textul şi dacă apreciază că acesta este corect.

"Am avut o moţiune scrisă de PDL, puteau să o semneze fără nicio reţinere, pentru că era o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta de asumare a răspunderii. Deci nu exista niciun impediment ca să mai poată ei depune o moţiune. Noi, dacă o să citim textul moţiunii (a PNL – n.r.) şi o să apreciem că este corectă, o s-o semnăm, dar, oricum, fiind partid de opoziţie, vom vota întotdeauna împotriva Guvernului Ponta. Noi nu jucăm fals", a precizat Blaga.

El a arătat că PNL nu mai are numărul necesar de semnături pentru depunerea unei astfel de semnături. "Aş vrea să reţin o schimbare de atitudine a domnului Antonescu, nu mai este atât de arogant ca acum două săptămâni când spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură, observăm că după 2-3 săptămâni deja nu mai au numărul de semnături necesare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu va fi bine partidul domniei sale", a adăugat Blaga.

Întrebat dacă este dispus să se întâlnească cu preşedintele Crin Antonescu, Vasile Blaga a răspuns: "Păi, mă întâlnesc în fiecare zi cu el în Senat şi azi după amiază". În legătură cu discuţii pe tema moţiunii, Blaga a arătat că liderii grupurilor parlamentare trebuie să se întâlnească şi să citească textul.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă