13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBlaga către şefii de CJ ai USL: Nu mai faceţi PRESIUNI asupra...

Blaga către şefii de CJ ai USL: Nu mai faceţi PRESIUNI asupra primarilor PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni dimineaţă, că face apel la preşedinţii de Consilii Judeţene ai USL să nu mai facă presiuni asupra primarilor PDL, informează Mediafax. Blaga a mai precizat că edilii democrat-liberali primesc “ameninţări” în schimbul promisiunii de a fi finanţaţi.

“Sunt ameninţări să fie băieţi cuminţi, să stea acasă şi aşa mai departe, că în schimb îi vor finanţa, vechea poveste în România de 22 de ani“, a spus Blaga despre presiunile USL asupra primarilor PDL.

Vasile Blaga a precizat că va discuta despre acest subiect şi în BPN al PDL.

“Eu aş vrea să fac un apel la preşedinţii de Consilii judeţene USL, o s-o fac şi în discuţiile din Biroul Permanent, ca să nu mai facă presiuni asupra primarilor noştri, cred că nu vor avea sorţi de izbândă. Fac presiuni să nu se implice în campaniile electorale, unii ameninţă. Sunt lucruri nu demne de nişte forţe democratice aşa cum se pretind cei de la USL”, a precizat Blaga înainte de şedinţa BPN al PDL.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă