4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportElena Băsescu a demisionat din PDL. Udrea a confirmat demisia fiicei preşedintelui

Elena Băsescu a demisionat din PDL. Udrea a confirmat demisia fiicei preşedintelui

UPDATE.  Deputata Elena Udrea a confirmat, luni, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, că a purtat discuţii cu Elena Băsescu pentru a candida la alegerile europarlamentare pe listele PMP.

„Ştiu că şi-a dat demisia. Noi am avut discuţii şi i-am prezentat punctul nostru de vedere, că ar fi mai bine să candideze pe listele noastre şi nu independent. Dacă va decide să candideze pe listele PMP, vom şti în orele următoare”, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV.

_ _ _ _

Elena Băsescu a demisionat, luni, din PDL, au declarat surse din partid pentru Mediafax.

Conform surselor citate, membrii conducerii PDL, aflaţi în şedinţă la ora transmiterii acestei ştiri, au aflat prin SMS de demisia Elenei Băsescu din partid.

Membrii BPN nu au discutat, până la această oră, despre demisia Elenei Băsescu.

Potrivit surselor citate, demisia Elenei Băsescu a fost depusă la sediul central al PDL de către un consilier al acesteia.

Înaintea şedinţei BPN, preşedintele PDL, Vasile Blaga, declara că nu ştie ca Elena Băsescu să fi demisionat din partid.

Citeşte şi: Blaga: Acolo unde primarii strâng semnături pentru PMP sau EBA se vor lua măsuri. PMP nu va intra în PE

“Nu ştiu să-şi fi dat demisia din partid, dar legea spune că, dacă doreşte să candideze pe alte liste, este suficient, se consideră că şi-a dat demisia din celălalt partid”, a spus Blaga.

Reprezentanţii PMP au invitat-o în mod repetat pe Elena Băsescu să candideze pe lista Mişcării Populare pentru un nou mandat în PE, având rezervat locul al doilea pe lista acestui partid.

În acelaşi timp, Elena Băsescu ar fi strâns o sută de mii de semnături pentru o candidatură independentă la PE, potrivit tot reprezentanţilor PMP.

PMP ar urma să depună luni la ora 17.00 la BEC lista candidaţilor pentru PE.

Termenul pentru depunerea la BEC a candidaturilor la alegerile europarlamentare expiră miercuri, 26 martie.

În curs de actualizare

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă