12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportEuroparlamentare: Elena Băsescu o acuză pe Raluca Turcan că i-ar fi desființat...

Europarlamentare: Elena Băsescu o acuză pe Raluca Turcan că i-ar fi desființat cabinetul

Elena Băsescu nu știe dacă mai are cabinet de europarlamentar la Sibiu, acolo unde se află colegiul ei. Ea o acuză pe deputatul PDL Raluca Turcan că i-ar fi desființat cabinetul după ce eurodeputatul a demisionat din PDL și s-a înscris în PMP, conform Mediafax.

Elena Băsescu a spus, sâmbătă, la Sibiu, în discursul susţinut la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, că nu ştie dacă mai are cabinet de europarlamentar în oraş, deşi plăteşte în continuare salariile asistenţilor.

"Eu nu ştiu dacă am avut cabinet de europarlamentar la Sibiu sau încă îl mai am, în condiţiile în care eu încă plătesc asistenţi parlamentari. Am înţeles că doamna Raluca Turcan (preşedinte al PDL Sibiu – n.r) mi-a desfiinţat cabinetul de europarlamentar", a afirmat Elena Băsescu.

Elena Băsescu a mai declarat, la Sibiu, că lista PMP "este valoroasă", cu "oameni de o certă şi vastă cultură, care au obţinut doctorate neplagiate la universităţi de renume din ţară şi străinătate".

"Noi nu avem pe listă nici neveste disperate, nici pe cărătorii dânselor de genţi, nici măcar pe nevasta domnului Eugen Tomac", a spus Elena Băsescu.

Ea l-a salutat pe Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, care se afla în sală, spunând că acesta este "un vechi prieten".

Elena Băsescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Teodor Baconschi şi alţi lideri ai PMP, dar şi Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, participă, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare. Întâlnirea are loc la un hotel de patru stele din centrul oraşului, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat în arest.

În octombrie 2009, Elena Băsescu şi-a deschis un cabinet de europarlamentar în sediul PDL Sibiu de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu, ea declarând atunci că va veni o dată pe lună la acest birou. Elena Băsescu anunţa că biroul va avea program de luni până vineri, câte patru ore pe zi, iar petiţiile sibienilor vor fi preluate de doi angajaţi.

Pe ușa sediului central al organizației Sibiu a PDL a existat un afiș pe care era menţionat "Cabinet europarlamentar Elena Băsescu", afiş care a dispărut însă imediat după ce fiica cea mică a preşedintelui a demisionat din PDL, în 24 martie, şi s-a înscris în PMP.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă