21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportIohannis: Este inadmisibil să spui poporului că stă pe marginea prăpastiei

Iohannis: Este inadmisibil să spui poporului că stă pe marginea prăpastiei

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că i se pare “inadmisibilă” declaraţia preşedintelui Traian Băsescu că poporul stă pe marginea prăpastiei, mai ales că, “pur şi simplu, nu este adevărat”, transmite Mediafax.

“Adică cum vine preşedintele şi spune aşa, din senin, că suntem la marginea prăpastiei? Păi el este de zece ani preşedinte, nu altcineva. Să fi evitat prăpastia. Asta una la mână. Doi la mână, pur şi simplu, nu este adevărat, adică să hiper-interpretezi… Vine un subsecretar american şi spune nişte lucruri fair – adică mi s-au părut chiar de bun simţ şi potrivite declaraţiile secretarului de stat american -, să le hiper-ambalezi, să le scoţi din context şi să spui poporului că stă la marginea prăpastiei este inadmisibil”, a afirmat Iohannis.

El a adăugat că i se pare “justificată” reacţia lui Crin Antonescu la declaraţia preşedintelui Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, marţi, că Victoria Nuland a venit la Bucureşti emisar al Guvernului SUA şi a transmis un mesaj extrem de serios, menit să îi îngrijoreze pe români şi pe politicieni, legat de statul de drept din România, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul întrebării.

Preşedintele Traian Băsescu mai declara că “suntem pe marginea prăpastiei”, iar în cazul în care majoritatea politică “recidivează şi continuă atacurile la statul de drept” România “riscă să fie izolată pentru mult timp”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, tot marţi, că preşedintele Traian Băsescu a dezinformat naţiunea română şi s-a erijat într-un supraemisar al Victoriei Nuland, el precizând că niciun oficial american nu a transmis, nici chiar voalat, că România e în izolare sau cu un picior în prăpastie.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă