10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportNeamţu, despre Mişcarea Populară: Cum poate un fost candidat la şefia PSD...

Neamţu, despre Mişcarea Populară: Cum poate un fost candidat la şefia PSD să lanseze dreapta

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, vineri, că nu crede că Mişcarea Populară va deveni un partid politic “pentru că nu are un lider”, informează Mediafax.

Întrebat, într-o conferinţă de presă la Arad, dacă s-ar alătura Mişcării Populare în cazul în care va deveni partid în jurul căruia să se relanseze dreapta, Neamţu a declarat: “Eu cred că acest ONG nu se va transforma în partid pentru că are o mare problemă: nu are un lider. Nu există partide fără lideri şi fără personalităţi. Mişcarea Populară nu se va transforma în partid decât dacă va absorbi părţi masive din actualul PDL”.

Neamţu s-a întrebat şi cum poate un fost candidat la şefia unui partid de stânga să lanseze dreapta.

“Cum poate un fost candidat la şefia PSD, Cristian Diaconescu, – care a fost contracandidat, sper să nu greşesc, al lui Victor Ponta şi al lui Geoană – un om care a dorit să conducă principalul partid de stânga din România, să creadă că va lansa dreapta?”.

El a adăugat că “mai degrabă este momentul individualizării, nu al simfoniilor”, iar “simfoniile de primăvară se amână”.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu “colegii” săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei “Mişcarea Populară”, menţionând că “noua formă de expresie” îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă