15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportOrban: Vicepremierul, un om care să spună deschis că liberalii nu susţin...

Orban: Vicepremierul, un om care să spună deschis că liberalii nu susţin anumite iniţiative guvernamentale

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la Digi24, că PNL ar fi trebuit să plaseze, de la început, în poziţia de vicepremier un lider de imagine, care să spună public faptul că partidul nu susţine unele iniţiative guvernamentale, precum proiectul Roşia Montană.

„Era necesară inclusiv modificarea liderului fracţiunii guvernamentale. Daniel Chiţoiu a fost, din partea PNL, liderul fracţiunii guvernamentale. El ar fi trebuit să fie nu numai un lider care face şedinţe şi îl ajută pe fiecare ministru liberal în diverse proiecte. El trebuia să fie şi un lider care să aibă susţinere publică”, a spus Ludovic Orban.

El a explicat şi ce l-a nemulţumit la Daniel Chiţoiu, care şi-a dat demisia, săptămâna aceasta, din funcţiile de vicepremier şi ministru de Finanţe.

„Au fost o mulţime de situaţii – să ne aducem aminte Roşia Montană, să ne aducem aminte povestea cu procurorii – în care PNL nu a susţinut iniţiative guvernamentale şi liderul fracţiunii guvernamentale ar fi trebuit să susţină public acest lucru. Nu trebuia ca, de fiecare dată, Crin Antonescu, candidat prezidenţial, să fie cel care să spună nu, riscând să îşi antipatizeze electoratul PSD”, a apreciat Ludovic Orban.

Acesta a apreciat că „arhitectura guvernamentală a fost greşită”. În opinia deputatului liberal, în poziţia de vicepremier ar fi trebuit să fie plasat, de la început, „un lider de imagine şi un liberal care este bine branduit, un om care este cunoscut, un om care este ascultat”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă