5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPliante electorale ale lui Tişe şi Papahagi, în cutiile poştale ale clujenilor

Pliante electorale ale lui Tişe şi Papahagi, în cutiile poştale ale clujenilor

Mai multe pliante electorale ale candidaţilor PDL Alin Tişe şi Adrian Papahagi au fost găsite în cutiile poştale de către locuitorii din două cartiere ale municipiului Cluj-Napoca, conducerea USL Cluj acuzându-i pe cei doi că au furat startul campaniei electorale, transmite corespondentul Mediafax.

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, duminică, că formaţiunea a primit din partea cetăţenilor din cartierele Mănăştur şi Grigorescu din Cluj-Napoca mai multe sesizări că au găsit în cutiile poştale pliante electorale ale candidaţilor PDL Alin Tişe şi Adrian Papahagi, primul candidat pentru Senat în Colegiul nr. 1, iar celălalt candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1.

“Un astfel de start furat este penalizat în orice competiţie, că vorbim de automobilism, schi sau înot. Sunt convins că alegătorii vor penaliza acest start furat al celor doi candidaţi PDL şi cred că şi legea interzice acest lucru. Acest start furat arată disperarea pe care o are PDL în încercarea de a câştiga mai multe voturi”, a spus Nicoară.

În pliantul lui Alin Tişe, acesta îi anunţă pe alegătorii clujeni că vrea să îi reprezinte în Parlament în calitate de senator.

“Din 9 decembrie doresc să susţin nevoile tale în Parlament ca senator. Să ai o voce care să-ţi asculte sufletul. Să-ţi susţină interesele şi să-ţi rezolve problemele. Ai nevoie de un om al faptelor, care a demonstrat că face ceea ce zice. Alin Tişe, senatorul tău”, se arată în documentul citat.

În materialul electoral al lui Adrian Papahagi, acesta a precizat că vrea să candideze şi să îşi asume lupta acolo unde se iau deciziile, în Parlament, fiind în interesul Clujului ca administraţia locală, condusă de Emil Boc, să facă echipă cu parlamentarii ARD Cluj la Bucureşti.

Alin Tişe a declarat, duminică, că pliantul la care făcea referire liderul PNL, Marius Nicoară, a fost doar unul de promovare a ARD, în care nu apărea vreun îndemn la vot.

“Nu e vorba de niciun start furat al campaniei electorale. A fost doar un pliant de promovare a ARD prin care am încercat să colectăm propuneri din partea clujenilor pentru programul electoral. În ceea ce priveşte disperarea noastră, noi nu avem de ce să fim disperaţi, pentru că în Cluj-Napoca PDL a câştigat alegerile locale. Eu singur am bătut USL, ca şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, în condiţiile în care am avut 56.000 de voturi faţă de cele 50.000 ale USL ( în municipiul Cluj-Napoca – n.r.)”, a spus Tişe.

Adrian Papahagi a declarat, la rândul său, că nu a fost vorba despre a fura startul campaniei electorale, ci de o scrisoare de prezentare în calitate de candidat.

“Este o scrisoare de prezentare a mea, ca şi candidat, nu un material electoral, pentru că nu am îndemnat pe nimeni la vot. Legat de faptul că am fi disperaţi şi de aceea am distribuit astfel de materiale, aş vorbi mai degrabă despre incapacitatea USL Cluj de a-şi prezenta până în ultima clipă candidaţii la alegeri”, a afirmat Papahagi.

Campania electorală începe în 9 noiembrie.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă