12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPredoiu: Reformele începute de PDL au fost stopate de Guvernul Ponta

Predoiu: Reformele începute de PDL au fost stopate de Guvernul Ponta

Democrat-liberalul Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că reformele începute de PDL în cele mai importante domenii au fost stopate de Guvernul Ponta, social-democraţii având anumite interese.

Predoiu a declarat că PDL nu s-a abătut de la linia sa politică începută în 2004 prin reformele pe care şi le-a propus, însă social-democraţii au pus piedică acestor proiecte, având anumite interese.

“PDL nu s-a abătut de la linia politică începută în 2004, de la reformele în justiţie, statul de drept, sănătate, educaţie. Din păcate, reformele au fost stopate de Guvernul Ponta, orice guvern de stânga preferă să ţină populaţia într-un stadiu de dependenţă economică şi socială. În ce priveşte alte partide de dreapta, este important să împărtăşim aceleaşi proiecte, să ne concentrăm eforturile pe opoziţia la USL, şi la Guvernul Victor Ponta”, a spus Cătălin Predoiu.

Citeşte şi: Ce spune Predoiu despre ofertele de ministru în Cabinetul Ponta

Democrat-liberalul Cătălin Predoiu, originar din Buzău, şi Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, şi-au prezentat, marţi, programele pentru Preşedinţie, în cazul în care vor fi desemnaţi de partid să candideze la prezidenţialele de anul viitor.

Cei doi şi-au expus proiectele în faţa a circa 300 de democrat-liberali, la eveniment participând şi vicepreşedintele PDL, deputatul de Buzău, Cezar Preda.

Pentru regiunea de sud-est, desemnarea candidatului PDL la prezidenţiale va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie.

În judeţul Buzău, vor fi amenajate trei secţii de votare, la urne fiind aşteptaţi trei mii de democrat-liberali buzoieni.

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă