7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportRaportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

Raportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

Președintele Comisiei Călărași, Mihai Fifor (PSD), a declarat, după încheierea ședinței de luni, că raportul Comisiei va fi gata miercuri, după ce vor fi analizate o serie de documente solicitate de la ANAF, relatează Mediafax.

"Așteptăm o serie de documente de la ANAF pe care Comisia le-a solicitat și sperăm ca în urma acestei analize să putem să tragem o concluzie finală, urmând ca miercuri, la întâlnirea pe care membrii Comisiei o să o aibă, cele mai probabil la ora 10.00, să putem finaliza acest raport, pe care o să îl depunem la Birourile Reunite", a spus Fifor.

Președintele Comisiei Călărași a precizat că își menține punctul de vedere privind nulitatea transzacției în condițiile în care firma Berfice se afla în inactivitate.

"Noi am afirmat data trecută un lucru pe care continui să îl spun și astăzi, fără nici un fel de dubiu. Eu nu am discutat foarte mult pe faptul că societatea Berfige era inactivă sau nu și, repet, așteptăm de la ANAF o serie de documente ca să putem să ne punem de acord cu acest aspect. Am discutat mai mult despre modul în care s-au emis titluri de proprietate care în spate au documente care nu sunt tocmai în regulă și făceam la faptul (…) că sunt în jur de 60 de ha de teren ale căror titluri de proprietate nu sunt emise legal".

Mihai Fifor a ținut să adauge că se s-ar putea anula în instanță tranzacții dintre Berfige și vânzătorii anumitor terenuri din comuna Nana. "Din acest punct de vedere, putem să discutăm despre o hotărâre a unei instanțe, la un moment dat, care să decidă dacă această tranzacție se poate anula sau nu și mă refer la tranzacția dintre Berfige și vânzătorii de teren din Comuna Nana", a subliniat Fifor.

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă