14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportTăriceanu: Băsescu are dreptate. Următorul președinte va fi din partea USL

Tăriceanu: Băsescu are dreptate. Următorul președinte va fi din partea USL

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că următorul președinte al României va veni din partea celor care se străduiesc să ducă la capăt angajamentele luate sub sigla USL, conform Agerpres.

"Cred cu tărie că următorul președinte al României va veni din partea celor care se străduiesc să mențină unitatea și să ducă la capăt angajamentele luate sub sigla USL. Este responsabilitatea noastră să ducem la îndeplinire proiectul 'România Puternică' și să facem dreptate până la capăt", a afirmat miercuri Tăriceanu într-o postare pe Facebook.

Citește și: Băsescu: Este un candidat la prezidențiale care nu s-a afișat încă – Emil Boc

Tăriceanu precizează că a fost de acord cu afirmația lui Traian Băsescu potrivit căreia "următorul președinte pe care îl va avea România va fi dat de USL".

"Arareori în ultimii ani mi-a fost dat să fiu de acord cu o afirmație a lui Traian Băsescu. 'Profețiile și învățăturile' cu care ne-a tot obișnuit acesta în cele două mandate au fost în mare măsură încercări de a-și intimida adversarii, de a face campanie electorală pentru sine sau favoriți sau de a-i crește în sondaje pe apropiații săi. Însă, în emisiunea de aseară la care a participat Traian Băsescu, acesta a făcut o analiză cu care mă declar de acord. Băsescu a spus cu subiect și predicat că următorul președinte pe care îl va avea România va fi dat de USL și, da, Băsescu are dreptate în acest caz. Este recunoașterea faptului că USL este singura forță care a reușit să i se opună cu succes și de care Băsescu se teme",a scris președintele Senatului.

El susține că "prin ruperea USL, Crin Antonescu nu numai că a ratat șansa vieții sale de a fi președinte de drept al României și nu doar interimar, ci și șansa românilor de a avea la Cotroceni un președinte corect".

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă