12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportUDMR nu s-a decis dacă va semna plângerea împotriva lui Băsescu

UDMR nu s-a decis dacă va semna plângerea împotriva lui Băsescu

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, marţi, că grupul UDMR nu a decis dacă va semna plângerea împotriva președintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Declaraţiile preşedintelui Băsescu sunt inacceptabile privind ceea ce a spus legat de Gabriela Firea şi soţul doamnei senator. Nu poate fi acceptată o astfel de declaraţie şi condamnăm orice astfel de şantaj sau ameninţare. De aici până la plângere penală e cale lungă. La noi în grup nu am luat o decizie. Nu există obligativitate pentru niciun membru, fiecare analizează dacă doreşte individual, semnează, dar nu există obligativitate pentru grupurile noastre nici de la Senat şi nici de la Cameră pentru a semna această plângere penală", a declarat Kelemen Hunor.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat dacă UDMR a luat vreo decizie pentru a semna alături de PSD plângere penală la adresa lui Traian Băsescu.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă