19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialChiliman: Votul din Sectorul 1 e o onoare, dar şi o apăsare...

Chiliman: Votul din Sectorul 1 e o onoare, dar şi o apăsare foarte mare, să nu le înşel încrederea

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminică, după prezentarea exit-poll-urilor, că votul bucureştenilor este o onoare dar şi o apăsare, pentru că nu trebuie să le înşele încrederea şi trebuie să le apere în continuare interesele.

“Cred că a câştigat până la sfârşit seriozitatea, implicarea şi cred că aşa au vrut cetăţenii, o implicare a unui primar care să facă mai puţină politică şi mai multă administraţie, să nu vorbească foarte mult, dar să facă mai mult”, a declarat Andrei Chiliman, pentru MEDIAFAX.

Primarul Sectorului 1 a arătat că importantă în această campanie electorală a fost implicarea în proiecte şi programe adresate cetăţenilor. “Cred că am reuşit să aduc în aceasă campanie ideile şi proiectele pe care vreau sa le fac. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, bucureştenilor care au venit la vot. Este o onoare această încredere, dar este şi o apăsare foarte mare, pentru că trebuie să nu le înşel încrederea şi le voi apăra în continuare interesele, împotriva oricărei puteri politice, aşa cum am făcut-o şi până acum”, a afirmat Chiliman.

El a mai declarat că în noul mandat îşi propune continuarea proiectelor din mandatul trecut, extinderea proiectului de reabilitare a blocurilor, introducerea energiilor alternative pe scară largă, extinderea spaţiilor verzi, toate făcând parte dintr-un proiect prezentat în 2008, şi anume transformarea Sectorului 1 în cea mai avansată comunitate din România.

Despre relaţia viitoare cu conducerea PNL, Andrei Chiliman a spus că, în mod normal, “va rămâne o relaţie corectă”.

“Nu văd care să fie problema. Eu întotdeauna am fost împlicat mai mult pe partea de administraţie şi mai puţin pe partea de politică, pentru că dacă faci politică şi introduci politica în administraţie, atunci administraţia va fi făcută prost. Eu m-am preocupat în aceşti opt ani de administraţie şi mai puţin de politică”, a spus Chiliman.

Potrivit exit-poll-ului CURS, difuzat de Realitatea TV, primăria Sectorului 1 a fost câştigată de liberalul Andrei Chiliman cu 74, 52 la sută, candidatul PDL la acest Sector, Theodor Paleologu, obţinând 16,36 la sută.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă