12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialCluj: Programări online la Serviciul de Înmatriculări

Cluj: Programări online la Serviciul de Înmatriculări

Clujul este primul județ din Transilvania care a introdus un asemenea serviciu pentru public. Clujenii își vor putea face online programările la Serviciul de Înmatriculări și Radieri Auto.

Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de prefectul Gheorghe Vușcan. Această facilitate va oferi contribuabililor posibilitatea de a economisi timp și, de asemenea, va fluidiza activitatea serviciului public de specialitate. Programarea trebuie făcută pe site-ul www.spcrpcivcluj.ro.

“Doar în județul Suceava mai funcționează un program similar“, a declarat subprefectul Dan Codreanu, cel care coordonează acest proiect.

Mutare de sediu

Aceasta nu este o schimbare care privește acest serviciu din subordinea Prefecturii Cluj. Astfel, Serviciul de Înmatriculări și Radieri Auto va fi mutat în clădirea Vămii Cluj, din zona Aeroportului Internațional “Avram Iancu“, a declarat prefectul Gheorghe Vușcan. De asemenea, Vama Cluj va fi mutată în noua clădire care este ridicată în curtea palatului care adăpostește Direcția Generală a Finanțelor Publice din Cluj, pe cheltuiala Ministerului Finanțelor.

Cel mai probabil, aceste mutări vor fi făcute la începutul anului viitor. Tot în zona aeroportului clujean ar urma să fie mutat și Registrul Auto Român – sucursala Cluj, care are nevoie de o suprafață mai mare, pentru a-și aduce dotările specifice. În prezent, sucursala clujeană a Registrului Auto Român funcționează în zona târgului de mașini dintre Florești și Gilău.

Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă