10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCNAIR: Autostrada Lugoj - Deva nu se va deschide luni. Data oficială...

CNAIR: Autostrada Lugoj – Deva nu se va deschide luni. Data oficială va fi transmisă printr-un comunicat

Tronsonul de 15 kilometri din autostrada Lugoj – Deva nu va fi deschis luni, a declarat un oficial al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), citează Digi24.

”Este prematur și exagerat să se spună că deschiderea va avea loc luni, acum de abia se vede ce mai este de făcut. Deschiderea va fi în perioada următoare fără a ști cu exactitate când. Momentul urmează să fie anunțat prin un comunicat de presă și că nu este prima dată când informații false pe această temă apar în presă.

Deschiderea celor 15 kilometri ar fi oricum o măsură pripită din cauza faptului că mai sunt multe lucrări de făcut, iar acestea sunt departe de a fi lipsite de importanță. Lucrările neterminate includ mai mulți kilometri de șanțuri destinate scurgerei apelor, structuri casetate de beton, drumuri de întreținere, inclusiv un pasaj peste un drum județean, etc”, a a declarat joi un purtător de cuvânt al CNAIR.

Infirmările au fost făcute, după ce, zilele trecute, Mesagerul Hunedorean, a informat că luni se va deschide secţiunea Traian Vuia – Margina a autostrăzii Lugoj – Deva.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă