20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialColoana Infinitului, vandalizată de o fată de 12 ani, chiar sub ochii...

Coloana Infinitului, vandalizată de o fată de 12 ani, chiar sub ochii părinților

Familia unei fete de 12 ani a fost amendată cu 500 de lei, după ce copilul a vandalizat Coloana Infinitului, pe care a scrijelit inițialele ei și a celei mai bune prietene, chiar sub ochii părinților, informează Digi24.

„Minora se apropia foarte repede de Coloana fără Sfârşit. A folosit un obiect ascuţit cu care a zgâriat primul modul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu, Alexandra Petriţa.

Astfel, fata din Slatina, venită în vizită la Târgu Jiu cu mama sa, a scris pe Coloana Infinitului: „S+S=BFF” (n.r – inițialele ei și a unei prietene, cele mai bune prietene pentru totdeauna).

 Astfel, mama fetei a fost amendată cu 500 de lei.  Potrivit Știrile TVR, părinții nu numai că nu au încercat să o oprească, ci s-au arătat contrariaţi de faptul că au fost amendaţi. Astfel, mama fetei le-a spus poliţiştilor că nu a observat niciun panou care să interzică asemenea gesturi.

„Să se ştie foarte clar că atunci când recurgi la astfel de gesturi teribiliste, lipsă de educaţie, urmează să răspunzi în faţa legii. Dosarul care trebuie întocmit mai departe trebuie să descurajeze astfel de gesturi”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor.
 

Cele mai citite

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Supremația germană în ingineria motoarelor – o privire asupra motoarelor Mercedes și BMW

Dacă discutăm despre excelența în automobilismul de lux, numele BMW și Mercedes-Benz își revendică neîncetat locuri de frunte. Renumite pentru combinația lor de inovație,...
Ultima oră
Pe aceeași temă