13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCum va arăta Constanța de sărbători

Cum va arăta Constanța de sărbători

Vestea bună este că orașul Constanța va fi luminat festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vestea proastă este că acest lucru se va produce de-abia în jurul datei de 10 decembrie. Târziu, dacă facem o comparație cu alte orașe importante ale țării. Întârzierea a fost explicată ieri de primarul Radu Mazăre, care a spus că angajații se tem să mai semneze hârtii.

”Am avut scandal cu luminiţele şi cu achiziţiile, pentru că le e frică tuturor să semneze. Pentru orice achiziţie le e frică să semneze şi pentru orice hârtie se întârzie foarte mult în orice compartiment al Primăriei. Şi pentru mine este dificil să-i chem şi să-i cert că de ce nu au semnat că, după aia, în eventualitatea unui… control DNA-MNA, spun: m-a chemat primarul şi m-a pus să semnez. Se lucrează foarte greu în Primărie şi în administrativ, să ştiţi”, a spus primarul.

Atitudinea lor, de a sufla și în iaurt, este de înțeles, dacă ne gândim că zeci de funcționari publici sunt anchetați de către instituțiile statului în diverse probleme penale, iar unii directori din primărie au fost chiar condamnați la închisoare cu suspendare. Primarul a mai spus, ieri, că nu știe dacă anul acesta se va organiza și un Orășel al Copiilor.

Luna trecută, primarul a anunțat că, în principiu, nu va mai organiza nici petrecerea de Revelion pe care o promisese cu puțin timp înainte.

“Costurile lui sunt foarte mari. Artiştii ne cer nişte sume fabuloase, ne cer 50.000 de euro pentru un spectacol, având în vedere că trebuie să facem în patru locuri…Păi, Bănică, Loredana, Brenciu. Nu pot şi nu cred că e normal să dăm jumătate de milion de euro ca să organizăm un Carnavalion pentru trei ore, chiar mi se pare că ne batem joc de bani”, a spus edilul.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă