20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. București: Cea mai mare sală de sport cu acces gratuit a...

FOTO. București: Cea mai mare sală de sport cu acces gratuit a fost deschisă în Orăşelul Copiilor

Primarul Cristian Popescu – Piedone a inaugurat, vineri, cea mai mare sală de sport cu acces gratuit din Capitală. 

Sala este situată în Orăşelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei și oferă copiilor și adolescenților cu vârsta de până la 18 ani posibilitatea de a practica gratuit sporturi precum baschet, handbal, volei, tenis de masă. 

Sala, cu o suprafață totală de 1.200 mp, a fost construită în mai puțin de jumătate de an și beneficiază de dotări moderne. La parter au fost amenajate terenuri de handbal, baschet, minifotbal și volei, iar la etaj au fost create spații pentru fitness, exerciții de forță, gimnastică, dar și o zonă pentru practicarea tenisului de masă, dotată cu opt mese de ping-pong.

De asemenea, sala este dotată cu patru vestiare (două pentru femei și două pentru bărbați), patru băi cu duș, sistem de supraveghere video, instalație de aer condiționat, precum și sistem wireless de acces la Internet.

Accesul este gratuit, iar programările pentru diferitele activități sportive pot fi făcute în prealabil, la recepţia sălii de sport.

„Dorim să oferim copiilor noștri cele mai bune condiții pentru a se dezvolta armonios și a crește sănătoși și frumoși. La fel ca toate amenajările realizate în Orășelul Copiilor, și aceasta le aparține în totalitate și sunt convins că va deveni un loc pe care îl vor frecventa cu interes pe tot parcursul anului, atat în sezonul de vară, cat și iarna. Sunt mulțumit că am reușit să le oferim o astfel de locație, în care să poată să-și petreacă în mod constructiv timpul liber, practicând sport pentru sănătatea lor, stimulandu-și spiritul competițional, dorința de reușită și fair – play-ul”, Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

La inaugurarea sălii au participat premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea și ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Cele mai citite

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă