8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialInvestiții în rețeaua de apă din Constanța

Investiții în rețeaua de apă din Constanța

Pentru executarea unor lucrări de deviere a conductei principale de alimentare cu apă, de pe Bd. Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța – zona City Park Mall, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson, timp de 9 ore, începând de miercuri seară, 29 aprilie – ora 22.00 și până joi dimineață, 30 aprilie – ora 7.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Tomis III, cei din perimetrul delimitat de Bd. Al. Lăpușneanu – Str. Farului – Bd. Tomis, abonații de pe Bd. Alexandru Lăpușneanu pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Tomis și Aurel Vlaicu, dar și constănțenii alimentați prin punctele termice numerele 101, 118, 119 și 214.

De asemenea, pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Tuzla la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 29 aprilie 2015, în intervalul 0.00-24.00.

Vor fi afectați consumatorii din Tuzla, din zona OJRSA și de pe străzile Al. I. Cuza, Plopilor, Liliacului, Televiziunii și Farului. Lucrările fac parte din contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețea canalizare și stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Tuzla”, în valoare de 9,09 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe partea de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă