8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialKaufland construieste un stadion la Sighisoara

Kaufland construieste un stadion la Sighisoara

»  Stadionul municipal de la Sighisoara a fost vandut la licitatie catre compania Kaufland

Concernul Kaufland va construi la Sighisoara un nou stadion municipal, pe actualul amplasament al terenului sportiv urmand sa fie ridicat un supermarket. Kaufland a castigat licitatia organizata de municipalitatea din Sighisoara pentru vanzarea stadionului. Viceprimarul Sighisoarei, Sorin Savu, a declarat, ieri, ca la cea de-a doua etapa a licitatiei firma Kaufland a fost singura care a participat. "In Consiliul Local s-a stabilit un pret minim si ei au licitat un pas in plus, adica 20.000 de euro peste pretul de pornire a licitatiei", a spus Sorin Savu.
Cei 31.920 metri patrati de teren pe cat se intinde fostul stadion municipal urmeaza sa gazduiasca un supermarket. Kaufland este obligat, prin contract, sa amenajeze un nou stadion, care, potrivit primarului Sighisoarei, Dorin Danesan, "va indeplini toate conditiile necesare practicarii de catre toti sighisorenii a unui sport de performanta sau de agrement".
Pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la peste 7,5 milioane de lei. In acest pret sunt incluse si constructiile existente pe terenul respectiv. Rezultatul licitatiei poate fi, insa, contestat in termenul legal de orice parte interesata.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă