6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialNegoiță nu va mai construi o sală polivalentă în Parcul Titan

Negoiță nu va mai construi o sală polivalentă în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 a anunțat că nu va mai construi o sală polivalentă în Parcul Titan, în urma opoziției cetățenilor.

"În urma mesajelor primite de la cetățeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan și să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primăria consideră, de asemenea, că o sală multifuncțională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar și așteptat de cetățeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre prioritățile majore ale acestui mandat este extinderea spațiului verde, așa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent", se precizează în comunicatul postat pe site-ul Primăriei Sectorului 3.

Primăria Sectorului 3 dorea să construiască o sală de spectacole, de aproape 3.000 de metri pătraţi, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Nemulţumiţi de decizia autorităţilor, locuitorii sectorului 3 au anunţat că vor ieşi în stradă, la sfârşitul săptămânii, să protesteze.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă