9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPolitist si bodyguard din Baia Mare, acuzati ca au violat o eleva

Politist si bodyguard din Baia Mare, acuzati ca au violat o eleva

O eleva din clasa a XII-a a Colegiului “Mihai Eminescu” din Baia Mare sustine ca a fost violata de un politist si de un bodyguard. Claudiu Simon este angajat in cadrul Serviciului Public Comunitar, Evidenta Permise, Inmatriculari si Pasapoarte.
Cei doi s-au cunoscut in urma cu cateva luni, cand au calatorit impreuna la Bucuresti, la un concert. Cu acel prilej pe politist l-au cunoscut si parintii fetei. In seara zilei de 6 ianuarie, Oana S., de 18 ani, era cu parintii in oras, la biliard. Claudiu a sunat-o, ea acceptand sa se vada pentru o jumatate de ora.
Insa, programul a fost modificat. Tanarul i-a propus fetei o iesire in Satu Mare, luandu-i cu ei si pe prietenul politistului, Robi Baiza (bodyguard la un local baimarean). La intoarcere, cei doi au oprit masina, iar Claudiu Simon i-a cerut fetei sa intretina relatii sexuale pe bancheta din spate a masinii.
Adolescenta sustine ca l-a refuzat pe politist, invocand faptul ca era la ciclu. Imediat dupa aceea, ea a declarat ca a fost imobilizata si obligata sa intretina relatii sexuale cu cei doi. Ulterior, Oana a reclamat violul la politie, dupa ce i-a povestit totul prietenului ei.
“La cercetari, politistii au vazut urmele. In masina s-au gasit fondul meu de ten si tigarile, ce cazusera din geanta pe cand ma opuneam, si un sutien care nu-mi apartinea”, a mai declarat tanara.
Politistul incriminat sustine ca este nevinovat, el refuzand sa dea alte detalii pe motiv ca nu vrea sa influenteze mersul anchetei. In schimb, parintii fetei acuza faptul ca se incearca musamalizarea cazului, tinand cont de pozitia lui Claudiu Simon in cadrul Politiei. Acesta din urma tocmai urma sa fie avansat in grad.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă