13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPrimăria Capitalei lansează o competiție de fotografie

Primăria Capitalei lansează o competiție de fotografie

Primarul Sorin Oprescu organizează o competiție de fotografie pentru a realiza un album special de promovare a Capitalei.

Competiția, intitulată ”Ochiul Magic”, se desfășoară în perioada 17-25 mai și este deschisă fotografilor amatori sau profesioniști, români sau străini.

Înscrierea în competiție se poate face online, pe site-ul www.ochiul-magic.ro, sau pe 17 si 18 mai la Pavilionul ce va fi instalat în Piața George Enescu din Capitală (Ateneul Român).

Fiecare fotograf trebuie să realizeze trei poze în cadrul concursului, una dintre ele în cadrul unui maraton fotografic organizat de autorități în data de 18 mai. 

La finalul competiției, 400 de fotografi vor fi primi diplome și un premiu de 100 de lei, iar fotografiile lor vor contribui la realizarea unui album oficial de prezentare a Bucureștiului. Fotografii clasați pe primele trei locuri vor primi premii consistente de 2500 de lei, 1500 de lei și respectiv 1000 de lei. 

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă