11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrimarul Capitalei e nemulțumit de modul cum se face DESZĂPEZIREA

Primarul Capitalei e nemulțumit de modul cum se face DESZĂPEZIREA

Primarul general interimar, Răzvan Sava, le-a cerut miercuri, responsabililor cu deszăpezirea să continue acțiunile pe arterele Capitalei, având în vedere avertizarea ANM referitoare la polei.

"Fac apel, aveți în vedere trecerile de pietoni, pasajele, rampele și pantele, rigolele degajate, gurile de scurgere, a fost o discuție cum că nu sunt planurile pentru gurile de scurgere, nu le aveți la bază, cu toate că acum doi ani Apa Nova vi le-a pus la dispoziție. Le țineți secret, le țineți acasă, unde sunt? Ele trebuie să stea în bază. Cred că toată lumea a primit avertizare de la ANM referitoare la precipitații mixte, ce determină depuneri de polei, interval de valabilitate 6 ianuarie, ora 7,00 — 10,00. Vreau să continuați cu tratamentul pentru această avertizare de polei", le-a transmis Sava responsabililor cu deszăpezirea.

Totodată, primarul general interimar s-a arătat nemulțumit de modul în care s-a făcut deszăpezirea în Capitală, dar și de cum s-au organizat operatorii.

"O să vă citesc ce ni s-a raportat: sectorul 1 — 55 de utilaje, 146 de operatori manuali, sectorul 2 — 45 de utilaje, 73 de operatori manuali, sectorul 3 — 53 de utilaje, 22 de operatori manuali, sectorul 4 — 11 utilaje, 60 de operatori manuali, sectorul 5 — 37 de utilaje, 43 de operatori manuali, sectorul 6 — 28 de utilaje, 50 de operatori manuali, în total 394 de operatori manuali și 299 de utilaje. Când am trecut în revistă bazele dumneavoastră ați spus că aveți total forță umană 3.049 de oameni global pe toate cele șase sectoare. Avem raportat 394 de operatori manuali. Nu sunt mulțumit nici de cum funcționați dumneavoastră, sunt refugii de tramvai, treceri de pietoni, stații RATB și trotuare unde nu s-au efectuat acțiunile de deszăpezire", a arătat Sava.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă