20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialStrăzile din Sibiu se transformă în șantier

Străzile din Sibiu se transformă în șantier

Mai multe străzi din Sibiu vor fi închise circulației rutiere, timp de mai multe săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare. În schimb, alte străzi vor fi redeschise în curând.

”Pe strada Tribunei, lucrările de reabilitare pe tronsonul dintre strada Mitropoliei şi strada Alexandru Xenopol se apropie de finalizare. De luni, 7 iulie, vor începe lucrările şi pe tronsonul dintre strada Alexandru Xenopol şi strada Nicolae Bălcescu. Această porţiune va fi închisă traficului până pe 15 septembrie. Reamintim faptul că pe această stradă sunt prevăzute lucrări la reţele, modernizarea trotuarelor şi a carosabilului”, spun reprezentanții Primăriei sibiene.

Ei mai spun că sibienii care locuiesc pe strada Alexandru Xenopol sau cei care doresc să ajungă în parcarea de pe această stradă vor putea intra dinspre strada Mitropoliei. Lucrările la reţelele de apă şi canalizare continuă şi pe Bulevardul Corneliu Coposu.

”În perioada 15 iulie-14 noiembrie constructorul va înlocui reţelele pe porţiunea dintre strada Lector şi strada Pompeiu Onofreiu, afectând astfel şi sensul giratoriu de la intersecţia cu străzile Constituţiei şi Hermann Oberth. Lucrările se vor realiza sub trafic, dar se va circula în condiţii de şantier, cu reducerea unei benzi de circulaţie”, mai spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Ei mai spun că vor începe lucrări la reţelele de apă şi canalizare pe strada Ogorului şi pe şoseaua Alba Iulia. Perioada avizată de Comisia de Circulaţie pentru desfăşurarea lucrărilor este din 15 iulie până pe 1 octombrie. Aprobarea dată de Primăria Sibiu include repararea suprafeţei carosabile afectate în urma lucrărilor. Pe şoseaua Alba Iulia lucrările vor fi efectuate sub trafic şi vor afecta banda de lângă axul drumului pe fiecare sens de mers.

Cele mai citite

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...
Ultima oră
Pe aceeași temă