10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cele mai SCUMPE vile cu piscină, în Bucureşti şi Cluj. Vezi...

FOTO. Cele mai SCUMPE vile cu piscină, în Bucureşti şi Cluj. Vezi cât costă

Conform unui studiu de piaţă, Bucureştiul este oraşul din România în care se vinde cea mai scumpă vilă cu piscină. Preţul cerut de vânzător se situeză în jurul sumei de trei milioane de euro. Locul doi este ocupat de o vila cu piscină din Cluj-Napoca pe care proărietarul său vrea să obţină aproape un milion de euro, potrivit unui top al celor mai scumpe astfel de vile disponibile spre vânzare în marile oraşe, scrie Mediafax.

Astfel, în Bucureşti, pentru o vilă dinzona Iancu Nicolae, construită în anul 2000 care are o are piscină de circa 60 de metri pătraţi se cere un preţ de 2,8 milioane de euro. În zona Cotroceni, o vilă cu 20 de camere are un preţ de 2,3 milioane de euro. Casa are o suprafaţă utilă de 875 de metri pătraţi şi dispune de un teren de 517 metri pătraţi, iar printre facilităţi se înscriu grădina amenajată, dar şi piscina exterioară. În zona Kiseleff-Aviatorilor, în apropiere de parcul Herăstrău, o vilă construită în anul 2008 este disponibilă la vânzare la un preţ de 2,25 milioane de euro, se mai arată în clasamentul întocmit de imobiliare.ro.

În Cluj-Napoca, în zona Făget, în apropierea pădurii, o vilă din 2011 are un preţ cerut de 980.000 de euro. La demisol se găseşte o saună şi piscina cu ieşire în curte. Tot în Cluj, în zona Dâmbul Rotund, o vilă de 350 de metri pătraţi utili, poate fi achiziţionată cu 960.000 de euro. Casa a fost construită în 2011.

În Timişoara, în zona Braytim, o vilă cu opt camere are un preţ cerut de 850.000 de euro. O altă vilă cu cinci camere, finalizată tot în 2008, poate fi achiziţionată la un preţ de 690.000 de euro în zona Mircea cel Bătrân.

În Constanţa, zona Sud, o vilă cu piscină interioară de 200 de metri pătraţi este listată pe Imobiliare.ro la 750.000 de euro. Casa a fost construită în anul 2000, are 12 camere, o suprafaţă de 700 de metri pătraţi şi teren de 1.300 de metri pătraţi.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă