8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTAXI GRATIS în Bucureşti. Vezi în ce condiţii poţi merge gratuit şi...

TAXI GRATIS în Bucureşti. Vezi în ce condiţii poţi merge gratuit şi cu ce companie

Doi tineri bucureşteni au iniţiat un serviciu de taximetrie gratuit, ceva unic în ţara noastră. Aşadar, daca ai o urgenţă şi nu ai bani la tine, suni la Taxi gratis şi o maşină te va duce unde ai nevoie.

Iniţiativa a avut-o Alex Bobeş, un tânăr de 23 de ani care lucrează în domeniul IT, din dorinţa de a ajuta oamenii în mod benevol şi funcţionează simplu: ai la dispoziţie două numere de telefon la care se pot face comenzi, zilnic, între orele 9-21.

Alex sau colegul lui îţi va răspunde şi îţi va pune câteva întrebări, pentru a se asigura că nu vrei să te plimbi gratis prin oraş, iar maşina va veni să te ia, unde ai nevoie.

Iniţiatorul proiectului a explicat, pentru B365.ro, că: “Acceptăm urgenţe de bun simţ; de exemplu, persoane în vârstă cu probleme de sănătate, oameni cu probleme locomotorii sau persoane care şi-au pierdut portofelul, cum am şi avut un caz în Sectorul 3.”

Serviciul funcţionează pe baza a două maşini şi, deocamdată, doar în Sectoarele 2 şi 3. Costurile benzinei sunt suportate de ei, dar spun că, pe parcurs, speră ca alţi oameni să se implice în acest serviciu şi să-şi mărească reţeaua.

Au dat liber la comenzi la mijlocul lunii aprilie şi spun că, până acum, au avut circa 30. Au fost şi încă sunt clienţi reticenţi şi şi-au mai luat şi câteva ţepe, când au venit după câte o comandă şi nu era nimeni acolo, dar tânărul spune că va continua acţiunea şi speră să se extindă în tot Bucureştiul.

Numerele de telefon la care se primesc comenzi sunt: 0785.728.749 şi 0725.062.356.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă