19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialTrafic îngreunat în Agigea timp de o lună

Trafic îngreunat în Agigea timp de o lună

Lucrările de extindere a rețelei de apă vor cauza o serie de restricții de circulație pe DN 39.

La ora actuală, SC RAJA SA derulează cel mai mare proiect de investiții europene – „Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în regiunea Constanța – Ialomița“, proiect în valoare de peste 195 milioane euro, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de aproape 56 milioane euro.

În cadrul acestui proiect, se execută și contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol“, în valoare de 14,16 milioane lei. Prin acest proiect, ce urmează să se finalizeze în cursul acestui an, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității este reabilitată și extinsă pe o lungime de 6 kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km.

Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se va realiza un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii. Pe parte de canalizare, sistemele au fost extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape 6 km. Pentru executarea lucrărilor de reabilitare la conducta de aducțiune apă, se instituie în perioada 4 – 31.05.2015 restricții de circulație în zona localității Agigea pe DN 39, între ieșirea de pe Podul Agigea și sensul giratoriu spre Negru Vodă, de la poziția kilometrică 9+350 km la 10+100 km. De asemenea, tot pentru executarea lucrărilor de extindere a aducțiunii, se instituie in perioada 4.05.-22.06.2015 restricții de circulație pe DN 38 între sensul giratoriu spre Negru Vodă până la ieșirea din localitatea Techirghiol, de la poziția kilometrică 0+000 km la 5+270 km.

În zona localității Agigea pe DN 39, între ieșirea de pe Podul Agigea și sensul giratoriu spre Negru Vodă, au fost instituite restricții de circulație până la sfârșitul lunii mai.

Șoferii, rugați să circule cu atenție

“Solicităm șoferilor atenție sporită și respectarea semnalizării rutiere provizorii. Totodată, asigurăm toți participanții la trafic din zonele cu restricții că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul și va lua toate măsurile necesare pentru fluidizarea și desfășurarea în condiții bune a traficului“, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

 

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă