4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Cine sunt actualii membri ai Academiei Române și de ce...

REVISTA BLOGURILOR. Cine sunt actualii membri ai Academiei Române și de ce vor ei să poată da legi și să fie considerați miniștri

Blogurile de miercuri scriu despre intenţia membrilor Academiei Române de a avea statut de miniştri, dar şi despre mămicile de copii mici cu care poți raționa. 

Cetin Amecea titrează “Cine sunt actualii membri ai Academiei Române și de ce vor ei să poată da legi și să fie considerați miniștri” şi explică  faptul că propunerea legislativă este semnată de Ionel Valentin Vlad, președintele Academiei Române. “Practic, urmașul lui Sadoveanu. Doar că distinsul academician e un fizician destul de modest, cunoscut pentru faptul că a construit în românia diverse chestii cu lasere și holograme, inventate de alții.

Văzându-l pe acest domn ieri, pentru prima oară în viață, am vrut și eu să văd cine sunt membrii Academiei Române, în acest moment. Și m-am uitat pe lista lor, din acest moment. Vă rog să vă uitați și voi și să îmi spuneți de cine ați auzit de acolo, presupunând că suntem un grup de oameni cu relativă educație, cât de cât citiți și cu ceva cunoștințe, măcar generale”.

Zoso scrie despre mămicile de copii mici cu care poți raționa”: “Duminică, două care păreau mommy blogger după aroganța abordată și pozele pe care și le făceau, erau extrem de opărite (resting bitch face) că nu pot merge cu căruciorul copilului prin mulțime. În spatele lor, momâile care țineau loc de soți, le cântau în strună, în loc să le spună că sunt proaste și că trebuia să lase cărucioarele în mașini.

Dar cine ar mai fi stat cu copiii în brațe? Cine ar mai fi scris că românii sunt necivilizați? Cine ar fi băut două smothie-uri de piersică cu rodie și două beri mici (momoâile conduceau, deci nu ei)? E ca atunci când îți tai un deget ca să te poți plânge că e trafic în oraș și nu ajungi repede la spital, ambulanța vine greu, asistentele sunt sictirite și afară plouă”.

 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă