13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Nu există siguranță sută la sută pe aeroport

REVISTA BLOGURILOR. Nu există siguranță sută la sută pe aeroport

Bloggerii ne atrag atenția asupra pericolelor vieții noastre cotidiene, fie că ne urcăm sau nu într-un avion.

Jurnalistul de televiziune Adelin Petrișor scrie, pe blog, despre ultimul atentat de la Istanbul și atrage atenția asupra unui pericol permanent.

“Atacul de la aeroportul din Istanbul e dovada clară că siguranţă 100% nu există! O spun experţii din domeniul securităţii.  Ataturk era unul dintre aeroporturile cel mai bine păzite şi, chiar şi în aceste condiţii, terorişti bine înarmaţi au lăsat în urmă zeci de morţi şi răniţi”.

Vali Petcu, alias Zoso, prezintă pe blog o listă a celor mai aglomerate șosele din România. CNADNR a dat publicității o statistică cu cele mai aglomerate porțiuni de drum.

Potrivit acesteia, cea mai aglomerată zonă este porțiunea din DN1 cuprinsă între Șoseaua de Centură a Municipiului București și orașul Otopeni, care este tranzitată în medie de peste 65.000 de autovehicule pe zi.

Cristian China Birta prezintă, pe blog, experiența prietenului său, Claudiu Ciobanu, care a testat o nouă mașină de familie. Este vorba de BMW Seria 2 Active Tourer.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă