15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Se știa că produsele Hexi Pharma sunt slabe

REVISTA BLOGURILOR: Se știa că produsele Hexi Pharma sunt slabe

Hexi Pharma avea o metodă sigură pentru a câștiga licitațiile, susține Cătălin Tolontan.

Jurnalistul Cătălin Tolontan prezintă, pe blog, un interviu cu o femeie medic microbiolog. Aceasta a participat și la licitațiile prin care spitalul ei cumpăra biocide.

“Teoretic, comisia de licitații era independentă. Practic, era vorba de bani. Aproape toate firmele de biocide dădeau bani. Ca să fie clar! Dar Hexi avea un specific. Se știa că produsele lor sunt slabe. Știind că aveau dezinfectanți slabi, îi tot refuzam, îi descalificam. Și atunci, ei plusau la bani, față de alții”, dezvăluie medicul.

Jurnalistul Adelin Petrișor anunță pe blog un spectacol aviatic pregătit pe aerodromul Clinceni. “Și anul acesta Aeroclubul României organizează mitingul aerian dedicat Zilei copilului. Mergeți sâmbătă, 28 mai, de la ora 10, la aerodromul de la Clinceni și veți vedea zeci de avioane, planoare și parașutiști. Forțele aeriene vor trimite câteva elicoptere IAR 330 și două avioane MIG- 21 Lancer și C-27 J Spartan. Sigur că va evolua și echipa de acrobație Șoimii României”, spune Adelin Petrișor.

Cristian China Birta ne face însă, pe blog, o altă invitație. El ne cheamă, pe 28 mai, la complexul de natație al Clubului Dinamo, pentru a încuraja echipa de ștafetă 4 x 100 a României. Membrii acesteia vor să se califice pentru Olimpiada de la Rio. “Presiunea benefică a suporterilor are un atribut incontestabil: transmite o doză teribilă de energie în teren. Vă invit să fiți parte din această doză de energie”, scrie Chinezu.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă