9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrișor: Nu doar noi avem tot felul de dubioși...

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrișor: Nu doar noi avem tot felul de dubioși în politică

Bloggerii scriu, vineri, despre problemele existente în societatea românească, despre Campionatele Internaționale de Înot ale României, dar și despre problema descoperită de CNN în mandatul de guvernator al lui Arnold Schwarzenegger.

Zoso.ro ne explică, pe blogul său, de ce România nu avansează ca societate. Bloggerul susține că nu putem avea gânduri mari și așteptări pe maăsură atâta vreme cât cei din jur nu vor același lucru. Astfel, bloggerul sugerează că societatea românească nu avansează din cauza unor persoane care nu au niciun fel de ambiții. ”Și asta e problema. Noi nu putem avea gânduri mari. Nu putem avea intelectuali, nu putem avea cercetare, nu putem avea idei, nu putem avea societate civilă și activism pe bune, pentru că…Nu te poți gândi la nemurirea neamului și la Șoppenhauer dacă casiera îți spune că fie lași cumpărăturile acolo, fie plătești cu bani ficși”, argumentează bloggerul.

Cristian China Birta îi încurajează, pe blogul personal, pe sportivii de la Campionatele Internaționale de Înot ale României. Astfel, bloggerul prezintă două mari motive pentru care ar trebui să mergem la Bazinul Olimpic Dinamo pentru a fi alături de sportivi. Primul din ele se referă la senzația resimțită când îi vedem pe sportivi în acțiune, iar a doua are în vedere faptul că la Campionatele Internaționale de Înot ale României participă 250 de sportivi din mai mult de 10 țări.

Adelin Petrișor ne informează, pe blogul personal, că CNN a descoperit o ditamai problemă în mandatul de guvernator al lui Arnold Schwarzenegger.  Politicianul a redus la jumătate condamnarea copilului unui prieten. ”Ce a făcut Terminator-ul?  Un fleac, a redus la jumătate condamnarea copilului unui prieten. Tânărul fusese condamnat la 16 ani de închisoare pentru omor. Interesant e modul în care “marele” Arnold răspunde întrebărilor reporterilor CNN. Deci nu doar noi avem tot felul de dubioși în politică…”, scrie Adelin Petrișor.

Adrian Georgescu a comentat, pe blogul personal, filmul “Roar” , considerat de mulți drept cel mai periculos film din istorie. ”La acest capitol, există un câștigător detașat. Tot ce puteți vedea în pelicula “Roar” (Răget), apărută în 1981, a fost filmat „pe viu”, iar  70 de actori și membri ai echipei au fost vătămați de lei ori tigri. În mod miraculos, niciunul nu a fost ucis”, spune bloggerul. El a ținut să precizeze că scrierea scenariului, filmările și producția au durat, cu întreruperi, 11 ani. Filmul a costat mai mult de 17 milioane de dolari, iar încasările au fost de numai două milioane. Pentru a obține banii necesari, soții Noel Marshall și Tippi Hedren (o știți din „Păsările”) și-au ipotecat o fermă, o casă în Beverly Hills, terenuri și alte bunuri. Au cumpărat peste 100 de animale –  lei, tigri, jaguari, pume, gheparzi și elefanți – de la grădini zoologice, persoane particulare și circuri. Doi dintre cei trei fii al lui Marshall precum și Melanie Griffith, fiica din prima căsătorie a lui Hedren, joacă în film.

 

 

 

Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă